Nieuws Allersmaborg

 • Professionele modeshows ter inspiratie, gratis goodiebags met vele verrassingen, standhouders met persoonlijke aandacht en live muziek.
  lees meer
 • Allersmaborg te Ezinge

  In het weekend van 8 en 9 september 2018 (De Allersmaborg is alleen op zondag 9 september 2018 open van 11.00 tot 17.00 uur) zijn meer dan vierduizend prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen.
  lees meer
 • EZINGE/ADUARDERZIJL –De culinaire toertocht door Ezinge, die zondag 19 juni voor het eerst werd georganiseerd, blijkt een succes te zijn. Vijf ondernemers zetten hun deuren
  's middags wagenwijd open. De deelnemers schaften aan het begin van de tocht een stempelkaart aan, waarmee ze op elk adres verrast werden met heerlijkheden en vermaak. De tocht was zeer geschikt om lopend of per fiets af te leggen. Wie zelf geen fiets bij zich had kon er een huren van verhuurbedrijf Guikema.
  lees meer
 • Zondag 19 juni aanstaande zetten vijf Ezinger ondernemers hun deuren wagenwijd open tijdens de Culinaire Toertocht Ezinge. Iedereen is vanaf 13:00 uur van harte welkom op deze dag voor een (fiets)tocht door Ezinge en omgeving. Voor € 15,- per persoon wordt u op 5 verschillende locaties verrast met een lekker hapje. Bij enkele locaties kunt u genieten van livemuziek of deelnemen aan een rondleiding.
  lees meer
 • Handig voor de kerstdagen; een compleet uitgewerkt driegangenmenu. Inclusief stap voor stap bereidingswijze en wijnsuggesties.
  lees meer
 • De Allersmaborg zal komend weekend op 14 & 15 november aanwezig zijn op de bruidsbeurs in de Euroborg te Groningen.

  lees meer
 • OKTOBER 2015 - Vanaf nu ligt de laatste editie van Noorderland in de boekhandels. Deze keer een special over de Groninger Borgen, 'de stenen nalatenschap van een schathemelrijk Groningen'.

  De "heerd" (haard, stookplaats) ligt als een pronkjuweel verborgen achter het aaneengesloten front van bomen. 's Zomers volledig aan het zicht onttrokken, nu piept het prachtige landhuis al wat tussen de takken door.

  lees meer
 • Heeft u binnenkort trouwplannen? Neem dan eens een kijkje op onze prachtige trouwlocatie Allersmaborg te Ezinge. De borg stamt uit de 15e eeuw, is prachtig gerestaureerd en is geschikt voor diverse bijeenkomsten. Wij bieden u verschillende trouwarrangementen waaronder "De eeuwige trouw".
  lees meer
 • Op 26 september 2015 is het Burendag, het jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt. Een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.
  lees meer